Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Ilfov: O fată de 12 ani a dispărut de acasă | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112

Alertă în Ilfov: O fată de 12 ani a dispărut de acasă | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112

O fată de 12 ani a dispărut, sâmbătă, de acasă, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov, polițiștii demarând verificările pentru identificarea ei.

copil disp?rut ilfov
Alertă în Ilfov! O fată de 12 ani a dispărut de acasă şi este căutată de poliţişti | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112! Sursa foto: Poliţia Ilfov
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2023   •   18:23

Update 20:00: Copila de 12 ani dispărută, sâmbătă, de acasă, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov a fost găsită de poliţişti

"În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și a relaționării cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, fata a fost depistată sâmbătă seara și se află în custodia polițiștilor din Municipiul Vâlcea. În acest context, sunt în desfășurare activitățile specifice pentru astfel de cazuri", a transmis Poliţia.

Alertă în Ilfov: O fată de 12 ani a dispărut de acasă | Dacă o vedeţi, sunaţi la 112

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov caută o fată în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov și nu s-a mai întors.

Sesizarea a fost formulată la sediul Poliției Orașului Popesti Leordeni de tatăl fetei, care a declarat faptul că, aceasta a plecat sâmbătă dimineața, în jurul orei 07:30, de la locuința din Popesti Leordeni și nu s-a mai întors acasă.

Copila are 1,42 metri înălțime, greutate aprox. 40 kg, păr lung, roșcat, ochi căprui, față ovală, ten alb.

Fata era îmbrăcată cu pantaloni și bluză de trening de culoare verde/ kaki și adidași de culoare deschisă.

Persoanele care dețin date informații care pot da relații despre copila dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112, sau cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Subiecte în articol: copil disparut Ilfov
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close