Antena 3 CNN Actualitate Locale Copilul de 11 ani, dispărut dintr-un centru de minori din Deva, a fost găsit

Copilul de 11 ani, dispărut dintr-un centru de minori din Deva, a fost găsit

Copilul de 11 ani, dispărut dintr-un centru de minori din Deva, a fost găsit
Sursă foto: IPJ Hunedoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2024   •   19:07

Update 19:05. Minorul în cauză a fost găsit de către polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara pe raza municipiului Deva, fără a fi victima niciunei infracțiuni, informează IPJ Hunedoara.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un băiat de 11 ani a plecat dintr-un centru de minori din Deva şi nu a mai revenit. Poliţiştii din Hunedoara cer ajutorul populației pentru găsirea minorului.

„La data de 07 iulie 2024, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, minorul CĂLDĂRAR ANDREI, de 11 ani, a plecat voluntar din incinta instituției și nu s-a mai întors până în prezent”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit poliției, minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate de aproximativ 37 kg, fără  tatuaje, păr șaten tuns scurt, ochii  căprui. 

La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare neagră, tricou colorat de culoare albastru închis.

Pentru găsirea minorului, s-a emis și un mesaj RO-Alert.

„Din momentul dispariției minorului, polițiștii au întreprins toate activitățile specifice procedurilor de găsire a persoanei.

Dacă aveți date sau informații care pot conduce la depistarea minorului vă rugăm să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau să sunați la numărul unic de urgență 112”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

×
Subiecte în articol: copil disparut IPJ Hunedoara
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close