Antena 3 CNN Actualitate Locale L-ați văzut? Copil de 9 ani, din satul Ogrea, județul Dâmbovița, dispărut de acasă | Dacă îl vedeți, sunați la 112

L-ați văzut? Copil de 9 ani, din satul Ogrea, județul Dâmbovița, dispărut de acasă | Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un copil de 9 ani din satul Ogrea, județul Dâmbovița, a plecat de acasă, luni, și nu s-a mai întors. Dacă îl vedeți, sunați la numărul de urgență 112.

New Project - 2022-10-24T231229.415
de Andreea Ştefan    |    24 Oct 2022   •   23:13

Update. Copilul a fost găsit într-o zonă împădurită, la câţiva kilometri de casă, informează IPJ Dâmboviţa.

„Cu sprijinul voluntarilor, minorul a fost găsit într-o zonă împădurită din localitate, la aproximativ 3 kilometri faţă de locuinţă. Precizăm că acesta nu a suferit vătămări. Mulţumim tuturor persoanelor angrenate în activităţile de căutare pentru sprijinul acordat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

- Știre inițială -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui copil, în vârstă de 9 de ani, din Ogrea, care a plecat de la domiciliu la data de 24 octombrie a.c., fără a mai reveni.
 
La data plecării, acesta purta un pulover negru, pantaloni în carouri, de culoare verde și era încălțat cu pantofi sport albaștri.
 
Semnalmente: 1.25 m înălțime, 35 de kilograme, păr brunet mediu, ochi căprui.

 
Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Subiecte în articol: Dambovita
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close