Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tren Regio a fost blocat după ce un copac a căzut pe calea ferată, în Bistrița

Un tren Regio a fost blocat după ce un copac a căzut pe calea ferată, în Bistrița

Vremea rea a dus şi la incidente feroviare

tren calatori cfr
Un tren Regio a fost blocat, după ce un copac a căzut pe calea ferată, în Bistrița
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2024   •   20:55

Un copac lovit de fulger a căzut peste linia de cale ferată electrificată de pe Secția CF 502, în zona localității Ilva Mică, județul Bistrița Năsăud, anunță Centrul Infotrafic.

Circulația trenului Regio nr. 5712, care circulă pe relația Ilva Mică – Vatra Dornei, este oprită temporar, din cauza unui copac lovit de fulger căzut pe calea ferată.

Trafic feroviar oprit din cauza unor viituri puternice

Un incident asemănător a avut loc în urmă cu o lună, după ce traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică, anunța CFR.

„Compania Naţională de Căi Ferate SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zonă acoperită de aluviuni și reluarea circulației în condiții de siguranță”, anunța purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

×
Subiecte în articol: circulatie tren copac căzut cale ferata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close