Antena 3 CNN Actualitate Locale O comună din Prahova "bate" oraşele la iluminatul festiv. Beculeţele cu led vor aduce facturi mai mici

O comună din Prahova "bate" oraşele la iluminatul festiv. Beculeţele cu led vor aduce facturi mai mici

Locuitorii din comuna prahoveană Brebu au reuşit cu ajutorul sponsorizărilor să-şi lumineze festiv localitatea. 

iluminat festiv prahova
O comună din Prahova "bate" oraşele la iluminatul festiv. Beculeţele cu led vor aduce facturi mai mici Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    02 Dec 2022   •   11:37

Mai mult de atât, beculeţele sunt cu led, iar acest lucru va face ca factura pe care o vor avea de plătit să fie una rezonabilă.

Anul acesta, localitatea Brebu a primit sponsorizări de la câteva persoane, care au vrut să ajute primăria să ofere localnicilor sărbători de neuitat. Aşa se face că centrul a fost împodobit mai frumos ca în anii trecuţi, sunt de părere oamenii.

Chiar dacă este un an greu, iar facturile au crescut simţitor la utilităţi în ultima vreme, administraţia locală a reuşit să îi bucure pe locuitorii din Brebu.

Citeşte şiVreme extremă în România, val de aer tropical în miezul iernii | Prognoza meteo ANM pentru decembrie

"Am avut mulţi prieteni care au sponsorizat absolut tot de aici. 

Vreau să le mulţumesc prin intermediul dumneavoastră şi încă o dată vreau să spun că sunt mândru că sunt brebean şi că sunt mândru că am reuşit să facem acest lucru pentru brebeni, ceva deosebit", a spus Adrian Ungureanu, primarul din Brebu.

O pergolă cu o rază de peste 25 de metri şi un brad înalt de 10 metri - este un proiect eficient dacă ne gândim la faptul că s-au folosit becuri led pentru a eficientiza consumul de energie.

Luminiţele din comună vor sta aprinse în fiecare noapte, până după sărbătoarea Sfântului Ion.


 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close