Antena 3 CNN Actualitate Locale Urgia naturii a făcut prăpăd în Olt după o furtună de cod roşu. Localnicii au primit mesaj Ro-Alert

Urgia naturii a făcut prăpăd în Olt după o furtună de cod roşu. Localnicii au primit mesaj Ro-Alert

O furtună a făcut prăpăd în sudul ţării. Tot judeţul Olt s-a aflat sub cod roşu de vreme rea, iar în mai puţin de o oră, străzile din Slatina s-au umplut de apă.

Urgia naturii a făcut prăpăd în Olt după o furtună de cod roşu. Localnicii au primit mesaj Ro-Alert
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2022   •   16:43

Oamenii au fost avertizați prin mesaj Ro-Alert să nu iasă din case în intervalul vizat de avertizarea cod roşu de vreme severă, când au căzut peste 35 de litri pe metru pătrat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Până în acest moment, au fost șase solicitări pentru evacuarea apei din anexe gospodărești și beciuri, nu au fost afectate locuințele.

Sunt cinci în Slatina, pe străzile Banului, Mănăstirii, Centura Basarabilor, Vlad Țepeș și Canal Sopot, și una în Brebeni", au transmis reprezentanții ISU Olt, citaţi de presa locală.

Cod roşu de vremea rea în Olt

Zeci de localități din Olt s-au aflat sub Cod Portocaliu de vreme severă imediată. La scurt timp, Codul Portocaliu s-a transformat în Cod Roşu.

Vreme de aproape o oră, localitățile Slatina, Curtișoara, Izvoarele, Găneasa, Valea Mare, Movileni, Crâmpoia, Strejești, Pleșoiu, Schitu, Șerbănești, Cârlogani, Vâlcele, Coteana, Teslui, Brebeni, Slătioara, Grădinari, Perieți, Priseaca, Bălteni, Milcov, Oporelu s-au aflat sub Cod Roşu.

Au fost transmise către populație, prin sms, mesaje RO-ALERT prin care oamenii sunt sfătuiți să evite deplasările. 

×
Subiecte în articol: Slatina Olt cod rosu furtuna inundatii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close