Antena 3 CNN Actualitate Locale Cisternă plină cu motorină și benzină, răsturnată pe DE 578, în Harghita. Șoferul este în stare de șoc | Trafic blocat complet

Cisternă plină cu motorină și benzină, răsturnată pe DE 578, în Harghita. Șoferul este în stare de șoc | Trafic blocat complet

 O cisternă încărcată cu motorină și benzină s-a răsturnat luni e DE 578, în județul Harghita. Traficul este blocat.

cisterna rasturnata harghita
Cisternă plină cu motorină și benzină, răsturnată pe DE 578, în Harghita. Trafic blocat complet Sursa foto: ISU Harghita
de Mia Lungu    |    27 Feb 2023   •   10:41

Update 11:05 Autocisterna transporta 20.000 litri motorină, respectiv 13.000 benzină; nu există scurgeri. La locul evenimentului va rămâne un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, până la preluarea încărcăturii de autocisterna trimisă de firma transportatoare.

Update 10:50 S-a acționat pentru deconectarea bornelor bateriei, zona fiind supravegheată în permanență de echipajele ISU pentru înlăturarea oricărui pericol. De asemenea, a fost contactată firma de transport, în vederea trimiterii unei alte autocisterne pentru transvazarea încărcăturii.

Potrivit ISU Harghita, accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Voșlăbeni dinspre Izvoru Mureșului, unde o autocisternă încărcată cu motorină și benzină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul, în stare de șoc, a primit îngrijiri de la echipajul SMURD ajuns la fața locului. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Momentan nu s-au identificat scurgeri de carburanți. 

Circulația pe DE 578 este blocată pe ambele sensuri de mers, iar ca măsură de siguranță zona a fost balizată, pe o rază de circa 50 de metri.

Citește și: Copac căzut peste o mașină aflată în mers, la Sighișoara! Șoferul a fost rănit

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close