Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat în arest la domiciliu a plecat de acasă să mănânce o ciorbă. Acum va face închisoare

Un bărbat în arest la domiciliu a plecat de acasă să mănânce o ciorbă. Acum va face închisoare

Bărbatului îi era atât de poftă de ciorbă rădăuțeană încât şi-a riscat libertatea

Un bărbat în arest la domiciliu a plecat de acasă să mănânce o ciorbă. Acum va face închisoare
Ciorba rădăuțeană i-a adus unui bărbat un an de închisoare, în Iași
de Cristi Georgescu    |    Ioana Mircea    |    07 Iun 2024   •   11:40

Un an în plus va sta în închisoare, un bărbat care a părăsit arestul la domiciliu pentru că îi era poftă de ciorbă rădăuțeană.

Primise măsura în dosar de furt calificat. Ghinionul este că exact în momentul în care a plecat să mănânce, polițiștii au venit acasă să îl verifice.

Bărbatul de 39 de ani din Costuleni, Iași, se afla în arest la domiciliu pentru furt calificat. Acesta l-a sunat pe mama unui prieten să îl întrebe ce pregătește de mâncare, iar femeia i-a spus că gătește ciorbă rădăuțeană.

Atât de tare a poftit bărbatul la acest preparat, încât a uitat de arestul la domiciliu sub care se afla. Și-a luat concubina și a mers acasă la femeie.

Nu a terminat bine de mâncat, iar bărbatul a fost sunat de un vecin care îl anunțaseră că au venit polițiștii să vadă dacă acesta respectă măsura arestului la domiciliu.

Bărbatul s-a întors de grabă acasă, unde s-a întâlnit cu polițiștii. Legal, acesta a evadat. Potrivit Codului Penal, evadarea se pedepsește cu închisoare între 6 luni și 3 ani.

Judecătorii i-au mai dat o pedeapsă de un an de închisoare pentru evadare, iar acum bărbatul va executa în regim de detenție finală de 3 ani și patru luni de închisoare. Sentința judecătoriei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel

×
Subiecte în articol: arest domiciliu inchisoare Iași
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu
x close