Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este șeful de poliție din Vâlcea care a fost găsit mort în post. I-a lăsat un bilet de adio soției, la fix un an de la căsătorie

Cine este șeful de poliție din Vâlcea care a fost găsit mort în post. I-a lăsat un bilet de adio soției, la fix un an de la căsătorie

daniel tistu sef politie valcea facebook
În urmă cu fix un an, Daniel Tistu s-a căsătorit și urma ca anul viitor, pe data de 24 mai 2025, să facă nunta | Sursă colaj foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    08 Aug 2024   •   13:35

Daniel Tistu este șeful Postului de Poliție Roșiile din Vâlcea în vârstă de 28 de ani, care a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, mort în post după ce s-ar fi sinucis cu arma din dotare. La fix un an de la căsătorie, tânărul i-a lăsat un bilet de adio soției sale.

Daniel Tistu a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017. În decembrie 2021, el a fost numit șeful Postului de Poliție Roșiile din Vâlcea. Tot atunci a fost și declarat apt psihologic.

Tatăl său, este consilier local PSD și pădurar, iar mama sa este educatoare în Bălcești. Daniel are și un frate, pompier la ISU Vâlcea.

În urmă cu fix un an, Daniel Tistu s-a căsătorit și urma ca anul viitor, pe data de 24 mai 2025, să facă nunta. Pe rețelele sociale, soția sa a postat o fotografie cu mesajul „save the date” (salvează data), în care a anunțat data nunții.

În noaptea de miercuri spre joi, Daniel Tistu a fost găsit mort în post. S-ar fi sinucis cu pistolul din dotare.

Acesta i-a lăsat și un bilet de adio soției sale, chiar la aniversarea de un an de la căsătorie, în care i-a transmis că o iubește, dar că nu mai poate lupta.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, șeful de poliție din Vâlcea ar fi avut neînțelegeri în familie.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close