Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este polițista de 21 de ani care a murit în accidentul de la Brașov. Europol: Gradul de protecție al autospecialei e minim

Cine este polițista de 21 de ani care a murit în accidentul de la Brașov. Europol: Gradul de protecție al autospecialei e minim

roberta ungureanu politista moarta accident brasov
Roberta Ungureanu este polițista în vârstă de 21 de ani care a murit vineri într-un accident, la Brașov | Sursă colaj foto: Facebook (stânga), IPJ Brașov (dreapta)
de Andreea Ştefan    |    16 Aug 2024   •   21:33

Roberta Ungureanu este polițista în vârstă de 21 de ani care a murit vineri într-un accident, la Brașov. Autospeciala poliţiei în care se afla a fost acroșată de remorca TIR-ului care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed.

Roberta Ungureanu a absolvit Liceul Preda Buzescu Berbești în anul 2021.

După finalizarea liceului, Roberta a început să studieze la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pe care a absolvit-o în noiembrie 2023.

„Ultima misiune pentru Roberta...

Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constata decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.

Din păcate gradul de protecție pe care „autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim...

Drum lin către îngeri Roberta”, a transmis Sindicatul Europol pe Facebook.

Accidentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, în accident fiind implicate un TIR şi o autospecială de poliţie. 

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului. Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, transmite IPJ Braşov. 

În urma impactului, ambele autovehicule au rămas pe carosabil, iar traficul a fost oprit. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, față de care transmitem condoleanțe și întreaga noastră susținere", transmite IPJ Braşov, într-un comunicat de presă. 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close