Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este femeia, medic stomatolog, găsită moartă în cabinetul ei din Brăila. Avea 41 de ani

Cine este femeia, medic stomatolog, găsită moartă în cabinetul ei din Brăila. Avea 41 de ani

Femeia, medic stomatolog, g?sit? moarta în propiul cabinet
O femeie, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă, într-un cabinet din Brăila. Avea 41 de ani. Captură video Antena 3 CNN
de Georgiana Murgilă    |    17 Iul 2024   •   01:01

Moarte suspectă într-un cabinet stomatologic din Braila. Se ia în calcul varianta unei crime după ce o femeie a fost găsita fără suflare, cu urme de violenţă. Anchetatorii susțin că victima este medic stomatolog, iar cabinetul îi aparține.

Polițiștii criminaliști care se află la fața locului alături de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila fac cercetări acum, pentru că, vorbim despre un apel la 112 făcut chiar de soţul femeii. 

Vorbim despre Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, al cărei cabinet stomatologic din Brăila îi aparține. Când a văzut că nu mai ajunge acasă soțul ei a mers la cabinet după ea. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acolo a descoperit trupul neînsufleţit al femeii care, potrivit lui, prezenta şi urme de violență. 

Bărbatul alertat imediat Poliţia, care a deschis deja un dosar, pentru că se bănuiește, având în vedere probele evidente, că este vorba despre o crimă.

Pentru că acest cabinet stomatologic se afla la parterul unui bloc, inclusiv oamenii din bloc vor da declarații în legătură cu eventuale informații pe care le au vizavi de această presupusă crimă. 

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close