Antena 3 CNN Actualitate Cine este bărbatul care a murit în accidentul din Ploieşti, după ce maşina lui s-a încolăcit pe bara metalică

Cine este bărbatul care a murit în accidentul din Ploieşti, după ce maşina lui s-a încolăcit pe bara metalică

doru carciu mort accident ploiesti
Surse apropiate anchetei spun, că cel mai probabil, şoferul nu era atent la drum pentru că butona telefonul mobil. Sursă foto: Facebook/ Alin Coțoban - Facebook Doru Cârciu
de Cristi Georgescu    |    08 Iul 2024   •   08:43

Bărbatul care a murit în accidentul cumplit produs pe centura de vest a Ploieştiului deţine o firmă de pază şi era cunoscut pentru donaţiile pe care le făcea şcolilor şi persoanelor cu probleme financiare.

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

Şoferul care a murit după ce a intrat în parapetul care separă sensurile de mers de pe centura Ploieştiului deţinea o firmă de pază în Câmpina. 

Bărbatul care și-a pierdut viața se numea Doru Cârciu și deținea o firmă de pază în Câmpina, din 2013.

Surse apropiate anchetei spun că cel mai probabil, el nu era atent la drum pentru că butona telefonul mobil. Maşina lui s-a încolăcit pe bara metalică.

El locuia cu familia şi era implicat în viața socială a municipiului. De altfel, soții Cârciu sunt cunoscuţi pentru donaţiile pe care le făceau şcolilor şi persoanelor cu probleme financiare.

O clipă de neatenţie i-a fost însă fatală. Şoferul se îndrepta dinspre Câmpina spre Bucureşti, când a pierdut controlul volanului şi a intrat parapetul ce separă sensurile de deplasare.

Impactul a fost atât de violent, încât bucata de metal a străpuns maşina, iar şoferul a murit pe loc.

Circulaţia a fost blocată mai multe ore până a fost extrasă maşina.

Cel mai probabil, şoferul nu a mai fost atent la drum pentru că butona telefonul mobil.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Laura Antimiu, purtător de cuvânt la IPJ Prahova.

Tragedia i-a şocat pe apropiații lui Doru Cârciu, care au transmis condoleanțe familiei.

„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 7 iulie a.c. despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 1, în afara localității Ploiesti.

Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, anunța, duminică, IJP Prahova.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close