Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu mezzosoprana din Iași: Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat plină de sânge

Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu mezzosoprana din Iași: Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat plină de sânge

Apar noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se zbate între viață și moarte pe un pat de spital cu leziuni extrem de grave. 

o_1e86975e1bdjrhc1d5q1n79l23b.jpg
Foto: BZI
13 Mai 2020   •   08:48

Opt ore ar fi agonizat până când soacra ei a sunat la 112. În tot acest timp a fost abandonată pe un pat, plină de sânge, după ce a fost târâtă de la capătul scărilor până într-una dintre camere.

Totul a început sâmbătă seara, 09 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în comun Aroneanu, judeţul Iaşi şi face un gest de neînțeles, potrivit Bzi.ro.

În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră unde o lasă în pat, plină de sânge. Se pare că relaţia lor nu mai funcţiona şi se pregăteau de divorț, deşi ambii pozau într-un cuplu fericit.

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru sursa menţionată mai sus că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital.

×
Subiecte în articol: Iași mezzosoprana
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close