Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-a întâmplat la Timişoara, în "Ziua fără maşini". Şoferii ridică din umeri şi arată cu degetul spre autorităţi

Ce s-a întâmplat la Timişoara, în "Ziua fără maşini". Şoferii ridică din umeri şi arată cu degetul spre autorităţi

chi-chicago-parking-lots-hacked-20141129-001.jpeg
Foto: wgntv.com
22 Sep 2015   •   22:31

"Ziua fără maşini" a arătat la fel ca orice altă zi obişnuită la Timişoara, deşi autorităţile locale au anunţat că va fi marcată şi la noi, la fel cum se întâmplă în oraşele europene civilizate.

Jurnaliştii de la tion.ro au publicat pe site-ul lor cum au stat, de fapt, lucrurile, în zona centrală a urbei: trotuarele şi scuarurile au fost pline de autoturisme.

Cei care s-au deplasat marţi cu autoturismul nu au ezitat să parcheze pe trotuare, pe străzi, unde oprirea este interzisă, pe scuaruri lângă liniile de tramvai ori pe aşa-zise spaţii verzi.

Oamenii ridică din umeri şi spun că nu au unde să parcheze, mai ales că multe străzi din Cetate au devenit pietonale prin proiectul de reabilitare a centrului istoric. Zona pietonală se tot extinde, în timp ce numărul de locuri de parcare devine tot mai mic, pentru că alte parcări în jurul zonei zero nu fost create. Marile parcări sunt tot la stadiul de promisiune.

 
FOTO: Ziua fara masini la Timisoara: parcari pe trotuare, pe scuaruri si pe interzis, in buricul targului http://bit.ly/1WfJurX

Posted by Timis online tion.ro on 22 Septembrie 2015

Continuarea pe tion.ro.


×
Subiecte în articol: Timisoara parcare masina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close