Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce au aflat polițiștii despre craniul uman găsit la Vaslui. A fost deschis un dosar penal

Ce au aflat polițiștii despre craniul uman găsit la Vaslui. A fost deschis un dosar penal

craniu
Imagine parțială a unui craniu uman. Sursă foto: hepta / Zuma Press
de Georgiana Murgilă    |    24 Iul 2024   •   13:16

Un craniu uman găsit recent în zona centrală a orașului Vaslui îi pune în dificultate pe oamenii legii.

La două zile după macabra descoperire, criminaliștii nu au reușit să afle cui aparține și în ce condiții a avut loc decesul.

Inițial, au apărut speculații că descoperirea ar avea legătură cu crimele concubinilor Zoro și Narcisa, în sarcina cărora anchetatorii au stabilit deja două omucideri.

"Foarte puține lucruri se știu până în acest moment în legătură cu craniul din Vaslui. Asta, în ciuda eforturilor pe care le-au făcut până acum anchetatorii.

A fost formată o  echipă pentru investigații la fața locului, întrucât se speculează că ar putea apărea și alte resturi umane.

Acest lucru nu s-a întâmplat până acum, iar soluția misterului ar putea veni de la medicii legiști. Ei analizează în prezent acest craniu, despre care s-a aflat că este foarte vechi, ceea ce îngreunează procesul de identificare.

Investigațiile se fac într-un dosar de ucidere din culpă.

Craniul a ajuns în atenția oamenilor legii după ce un localnic din Vaslui a sesizat prezența acestuia în zona centrală a municipiului și a sunat la 112", a relatat Georgiana Murgilă, senior editor Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close