Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz incredibil! Şi-a înscenat moartea ca să scape de pedeapsă

Caz incredibil! Şi-a înscenat moartea ca să scape de pedeapsă

fence-690578_960_720.jpg
Foto: Pixabay.com
27 Iun 2016   •   21:04

Caz de-a dreptul uluitor în Focşani, judeţul Vrancea. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, şi-a înscenat moartea ca să scape de închisoare.

Cristinel Viorel Ibriş a fost condamnat anul trecut la şase ani de închisoare, după ce a falsificat adeverinţe de salariat, cu ajutorul cărora, prin diverşi complici, a achiziţionat bunuri electrocasnice.

Cum sentinţa nu era definitivă, el a gândit că dacă îşi va înscena moartea va scăpa de puşcărie, mai ales că îl aştepta un "bonus" de peste 800 de zile, în urma unei vechi condamnări pentru care fusese eliberat condiţionat.

Vrânceanul a falsificat ştampile, pe care le-a aplicat pe un act de deces. În baza actului, Ibriş şi-a trimis mama la Evidenţa Populaţiei, care i-a eliberat un act cu care femeia s-a prezentat la instanţă, unde se judeca în apel procesul tânărului.

În faţa "evidenţei", magistraţii au fost nevoiţi să înceteze procesul, scrie Adevărul. Cu toate acestea, poliţiştii au avut suspiciuni şi, astfel, în urma cercetărilor l-au prins pe Ibriş şi l-au arestat. Alături de acesta, este cercetată acum şi mama sa, pentru complicitate.

 

×
Subiecte în articol: inchisoare condamnare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close