Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz halucinant în Alba! Trei fetițe, biciuite până la sânge, de tatăl lor

Caz halucinant în Alba! Trei fetițe, biciuite până la sânge, de tatăl lor

Caz halucinant în Alba! Trei fetițe, biciuite până la sânge, de tatăl lor
Sursa foto: foto- Pexels
30 Iul 2019   •   13:24

 Un bărbat de 43 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut propriile fetiţe cu biciul, victimele, care au vârstele de 6,8 şi 11 ani prezentând lovituri pe aproape tot corpul, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, cazul a intrat în atenţia poliţiştilor duminică seara, după ce un angajat al unui centru de zi din comuna Stremţ, frecventat de cele trei copile, a informat autorităţile că fetiţele prezintă lovituri pe corp. 

Poliţiştii au intervenit imediat şi, în câteva ore, bărbatul a fost reţinut, el urmând să fie prezentat procurorilor în vederea obţinerii unei mandat de arestare preventivă. 

"Din cercetările efectuate, bărbatul le-ar fi bătut cu un bici pe fetiţe. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti duminică noaptea. El este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie", a precizat purtătorul de cuvânt a IPJ Alba. 

Conform poliţiştilor, despre acest caz a fost informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Alba. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alba tata
Cele mai noi știri
Parteneri
x close