Antena 3 CNN Actualitate Locale VIDEO Gestul înduioșător făcut de un șofer de autobuz din Alba Iulia: a oprit în mijlocul șoselei și a salvat un cățel dezorientat

VIDEO Gestul înduioșător făcut de un șofer de autobuz din Alba Iulia: a oprit în mijlocul șoselei și a salvat un cățel dezorientat

catel ziarul unirea
Cățel salvat de un șofer de autobuz. Sursa foto: Ziarul Unirea
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2024   •   18:04

Un șofer de autobuz din Alba Iulia a impresionat călătorii cu un gest de omenie, salvând viața unui cățel dezorientat aflat în trafic.

Șoferul, care conducea un autobuz pe linia 103 din oraș, a oprit vehiculul pentru a ajuta cățelul dezorientat printre mașini. În loc să fie criticat, șoferul a fost admirat de călători pentru gestul său, care este tot mai rar întâlnit în societatea de astăzi, potrivit ziarulunirea.ro.

În timpul unei ploi torențiale, șoferul a observat un câine mic rătăcind pe mijlocul drumului. Cățelul, care se deplasa cu dificultate, era în pericol de a fi lovit de o mașină. Fără să ezite, șoferul a oprit autobuzul, a coborât și a stat lângă cățel până acesta a ajuns în siguranță pe trotuar.

×
Subiecte în articol: catel salvat sofer autobuz Alba Iulia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă
x close