Antena 3 CNN Actualitate Locale Cătălin Botezatu, cu lacrimi în ochi. Mărturii șocante despre salvarea tinerilor din clubul Bamboo

Cătălin Botezatu, cu lacrimi în ochi. Mărturii șocante despre salvarea tinerilor din clubul Bamboo

o_1b73lt10d1hui7vnssv1benll38.jpg
22 Ian 2017   •   20:14

Un apropiat al patronului de la Bomboo şi fost acţionar al clubului, Cătălin Botezatu a povestit pentru Observator detalii importante din noaptea incendiului.

„Am privit imaginile la televizor și nu îmi vine să cred că cel mai frumos club nu mai există, s-a prăbușit la propriu”, a spus Cătălin Botezatu, cu lacrimi în ochi.

Cătălin Botezatu era legat sufleteşte de acel loc. Sâmbătă în zori, se afla la un eveniment în Cluj Napoca şi a primit mai multe telefone, dar nu a crezut că e real până când nu a vorbit cu cel mai bun prieten, chiar patronul de la Bamboo - Joshua Castellano.

„Regret că nu am fost acolo. Joshua chiar îmi spunea că nu mai are casă, birouri, haine. S-a făcut evacuarea în mai puțin de șapte minute. Fata (Alexandra) care se află în spital lucrează la noi. A ieșit ultima, evacuând până și ultimii clienți. Ea și-a făcut meseria până la capăt și din păcate a leșinat, dar din fericire medicii au pus-o pe picioare”, spune Cătălin Botezatu. 

 

×
Subiecte în articol: Bamboo Catalin Botezatu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close