Antena 3 CNN Actualitate Locale Casa de Pensii din Alba, "atacată" cu spray lacrimogen de un bărbat. Zeci de persoane au fost evacuate

Casa de Pensii din Alba, "atacată" cu spray lacrimogen de un bărbat. Zeci de persoane au fost evacuate

Un bărbat a pulverizat astăzi spray lacrimogen la parterul Casei de Pensii din Alba. Polițiștii și pompierii au intervenit la fața locului.

Casa de Pensii din Alba, "atacată" cu spray lacrimogen de un bărbat. Zeci de persoane au fost evacuate
Casa de Pensii din Alba, "atacată" cu spray lacrimogen de un bărbat. Zeci de persoane au fost evacuate
de Ioana Mircea    |    16 Mar 2023   •   18:18

Activitatea Casei de Pensii Alba a fost blocată astăzi pentru mai bine de o oră, după ce un bărbat de 43 de ani a pulverizat spray lacrimogen la parterul clădirii.

Alarma a fost dată astăzi, la ora 12.20, când funcționarii din instituție și celelalte persoane prezente au simțit un miros puternic, înțepător și înecăcios, astfel că din clădire s-au autoevacuat 30 de persoane.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și pompierii.

Citește și: O bătrână de 84 de ani a ajuns în fața instanței după ce a furat trei pateuri și șase plicuri de cafea | Decizia procurorilor

”Ca urmare a măsurătorilor efectuate de pompierii militari cu aparatul multigaz din dotarea autospecialei, valorile de detecție au fost normale. A fost solicitat sprijin de la APM Alba pentru laboratorul mobil în vederea efectuării de măsurători suplimentare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

O persoană care acuza dificultăți în respirație,a fost asistată medical de către un echipaj de ambulanță și ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Alba.

”La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, pentru efectuarea de verificări cu privire la cele sesizate. Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani din Alba Iulia, ar fi pulverizat, în mod accidental, conținutul unui spray iritant – lacrimogen, în timp ce se afla în zona de relații cu publicul, situată la parterul clădirii", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Alba.

×
Subiecte în articol: Alba
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Dezbaterea Trump - Biden. „Ai făcut sex cu o vedetă porno!”
x close