Antena 3 CNN Actualitate Locale Care a fost cauza morții femeii găsite într-o valiză, în Bihor

Care a fost cauza morții femeii găsite într-o valiză, în Bihor

Medicii au încheiat autopsia.

Facebook
Cum a murit tânăra găsită fără viață, într-o valiză, în Bihor. Medicii au încheiat necropsia
de Georgiana Botez    |    12 Iun 2024   •   14:26

Henriett Toth, tânăra de 31 de ani care a fost găsită moartă într-o valiză acoperită cu nisip, a murit după ce a fost bătută cu sălbăticie cu corpuri dure și strivită. Aceasta a fost concluzia medicilor legiști, după efectuarea necropsiei. Loviturile puternice ar provocat o hemoragie internă, care a dus, în cele din urmă, la deces. 

Între timp, polițiștii fac noi audieri. Principalul suspect în aceste caz dă explicații anchetatorilor, iar astăzi va fi dus în fața instanței, cu mandat de arestare. Individul, concubina sa și încă o femeie au fost reținuti, ieri, iar procurorii cred că ar fi implicați în traficul de carne vie. 

Trupul, găsit într-o valiză acoperită cu nisip

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi chiar cel care a sunat la 112 și care a pretins că, în zonă, se simte un miros înțepător, în special în jurul unei remorci aflate în parcarea cartierului rezidențial.

Verificând sesizarea, polițiștii au găsit în remorcă o valiză de dimensiuni mari, în care se afla, cel mai probabil de câteva zile, trupul neînsuflețit al unei femei de 31 de ani. 

Femeia, originară din Valea lui Mihai, trăia fără forme legale în Oradea. Decesul acesteia se pare că ar fi avut loc într-o altă locație. Mai exact în cartierul Nufărul, dar pe o altă stradă.

Sora tinerei ucise, găsită în stare gravă într-un apartament

Atât tânăra moartă cât și sora ei, care a fost găsită în stare gravă într-un apartament din zonă, ar fi fost victimele unei rețele de proxeneți. 

Tânăra supraviețuitoare, în vârstă de 28 de ani, se află în acest moment în spital. Aceasta a fost găsită în apartament, nemâncată, cu multiple echimoze și excoriații la nivelul întregului corp. Mai mult decât atât, femeia prezintă mai multe fracturi la nivelul feței. Aceasta a fost transferată pe secția de Chirurgie și primește îngrijiri medicale. 

Uimitor este faptul că tot bărbatul care a sunat la 112 ar fi declarat poliției că ar fi auzit că, la etajul doi, într-un apartament, s-ar afla persoane sechestrate. 

Încuiate în baie pe timpul nopții, pentru a nu ajunge la frigider

Concubina bărbatului le-a mărturisit polițiștilor că, pe timpul nopții, cele două femei erau ținute încuiate în baie, pentru a nu ajunge la frigider. 

Mai mult decât atât, potrivit femeii, acestea ar fi fost bătute crunt, în urmă cu câteva zile, pentru că nu mai aduceau suficienți bani. 

Vecinii spun că fetele erau subnutrite și că le vedeau adesea căutând mâncare în coșurile de gunoi din zonă.

Cele două locuiau într-un apartament de la marginea municipiului Oradea, într-un cartier rezidențial. Își racolau clienții de pe site-uri de profil, vecinii povestind că zilnic intrau în bloc multe persoane necunoscute. 

Iar crima ar fi avut loc chiar în apartamentul în care locuiau alături de cei trei proxeneți. 

Când și-au dat seama că tânăra a murit, după ce a fost bătută, cei trei suspecți s-au mutat într-un alt apartament, tot într-o zonă exclusivistă din oraș. În fața acestui bloc au adus și trupul fetei ucise, cu o remorcă. Intenționau să scape de el și căutau un loc în care să îl îngroape. 

×
Subiecte în articol: Bihor crima proxeneti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close