Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Ce au găsit anchetatorii în casa fostei soții a președintelui CJ Cluj

Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Ce au găsit anchetatorii în casa fostei soții a președintelui CJ Cluj

Procurorii așteaptă rezultatele autopsiei în cazul Cameliei Tișe, fosta soţie a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe.

de Andreea Borboros    |    06 Feb 2024   •   11:39

Continuă ancheta în cazul morții fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tise, Camelia. Surse judiciare au precizat că o primă ipoteză a anchetatorilor este cea a decesului din cauze medicale, femeia neprezentând urme de violență. Mai mult decât atât, femeia nici nu se plângea de probleme de sănătate. 

Se așteaptă însă concluziile specialiștilor de la Medicină Legală.

Între timp, trupul neînsuflețit al Cameliei Tișe a fost dus la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei și a stabilirii cauzei care a dus la deces. 

Anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri

Potrivit surselor Antena 3 CNN, anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia Camelia Tișe să fi contractat malarie în urma unei vacanțe recente. 

Mai mult decât atât, se ia în calcul și varianta unei sinucideri, în condițiile în care, în casa femeii, anchetatorii au descoperit o cantitate mare de medicamente. Totodată, apropiații fostei soții a lui Alin Tișe susțin că femeia suferea de depresie care, în ultima vreme, s-a acutizat. 

Camelia și Alin Tișe au divorțat în urmă cu șase ani

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public.

Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care au împărțit-o.

Nunta lor a avut loc în 2010, naș fiindu-le primarul Emil Boc. Când au divorțat, Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii lor, estimată la 15 milioane de euro la acea vreme.

Femeia era notar

Camelia Tișe locuia în blocul turn din Piața Mihai Viteazu construit de familia Tișe. Ea avea biroul notarial tot acolo.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a fost găsită moartă în dimineața zilei de luni, 5 februarie, de către menajeră, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Potrivit apropiaților, tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Tanzania.

La începutul anului, după cum spunea chiar Camelia Tișe, fostul soț a plecat în insulele Seychelles, alături de băiat și cea de-a doua soție.

În paralel, Camelia Tișe a plecat în Tanzania. A vorbit de acolo cu mai mulți jurnaliști clujeni.

Alin Tișe s-a recăsătorit anul trecut

Președintele Consiliului Județean a decis să se recăsătorească anul trecut si mai are un copil cu actuala soție.

×
Subiecte în articol: Camelia Tișe Alin Tişe
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close