Antena 3 CNN Actualitate Locale Cele trei călăuze care au atacat polițiștii în Timiș au fost prinse, după ce au încercat să-şi schimbe înfăţişarea

Cele trei călăuze care au atacat polițiștii în Timiș au fost prinse, după ce au încercat să-şi schimbe înfăţişarea

Noi date despre cele trei călăuze care au atacat polițiștii în Timiș, în timpul unui flagrant organizat pentru destructurarea unei rețele de trafic de migranți.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   16:52

Trupele speciale ale Poliției Timiș au descins într-o locație din Timișoara, în zona străzii Brâncoveanu. Din datele pe care le avem în acest moment, au fost capturați cei trei suspecți de călăuzire a acelui grup. Inițial s-a spus că ar fi vorba de călăuze din Nepal. Asta, se pare, a fost doar o tactică anchetatorilor, dar în realitate, firul verificărilor erau pe spre cei trei cetățeni afgani care au fost prinși.

Aceștia reușiseră să ajungă într-o locație de suport, acolo unde şi-au schimbat înfățișarea și se pregăteau să plece. Cel mai probabil încercau să fugă din România. Cei trei au fost capturați şi nu au mai avut timp să o pună rezistență pentru că au fost încătușați, iar în acest moment, sub escorta polițiștilor din trupele speciale ale Poliției Timiș.

Ei vor fi duși pentru audierii la sediul Poliției de Frontieră. De asemenea, cuțitul cu care au fost înjunghiați cei doi agenți de la Poliția de Frontieră a fost găsit pe câmpul din apropierea parcării de lângă autostradă. Este o anchetă în plină desfășurare și se dovedește încă o dată faptul că până acum, de departe afganii sunt cei mai periculoși traficanți de persoane.

Reamintim că în Timișoara au mai existat incidente grave în care au fost implicați afgani, inclusiv acea crimă între două grupări de trafic de persoane și multe alte incidente în care au fost implicați.

×
Subiecte în articol: călăuze politisti Timis afgani
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close