Antena 3 CNN Actualitate Locale Călătorie de coșmar cu trenul, 15 ore, între Mangalia și Craiova: „Cu ușa deschisă. Au venit niște bărbați să o lege cu sârmă”

Călătorie de coșmar cu trenul, 15 ore, între Mangalia și Craiova: „Cu ușa deschisă. Au venit niște bărbați să o lege cu sârmă”

tren usi deschise mangalia craiova
Ușile deschise în mers, la trenul Mangalia - Craiova. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    16 Iul 2024   •   10:19

O călătorie de coşmar! De asta au avut parte călătorii trenului Inter Regio 1996, care a plecat de la Mangalia spre Craiova. Drumul a durat 15 ore. Oamenii se plâng ca în vagoane a fost o căldură infernală iar uşa unui vagon a zburat după ce s-a lovit de creanga unui copac.

Călătoria cu trenul a ajuns un film de groază pentru mai mulţi elevi. Uşa legată cu sârmă, locomotive stricate şi pene de curent sunt doar câteva situaţii întâlnite. Mai mult, timp de 15 ore, pasagerii acuză că au călătorit în condiţii inumane: în căldură infernală şi fără apă sau mâncare.

La Cernavodă, o uşă s-a rupt şi a fost legată cu sârmă de personalul CFR. După ce vagonul problemă a fost schimbat, a venit rândul locomotivei să se strice. Părinţii îngrijoraţi şi-au aşteptat cu sufletul la gură copii.

„E chiar bătaie de joc. Deci mi se pare imposibil așa ceva.”, a declarat o mamă care și-a așteptat fiul în gara din Craiova, pentru Antena 3 CNN.

„Cu ușa deschisă. Nu știu ce s-a intamplat, s-a agățat de o creangă, apoi au venit niște bărbați să o lege cu sârmă.”, a povestit o tânără care a călătorit cu trenul în cauză.

Oamenii spun că au fost probleme și cu aglomerația din vagoane, de la Mangalia până la Constanța. Unii au stat pe jos sau au avut probleme cu locurile alocate.

×
Subiecte în articol: trenul calatorie mangalia Craiova
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close