Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi români și animalul lor de companie, atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele a sărit pe geamul unui bloc din apropiere

Doi români și animalul lor de companie, atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele a sărit pe geamul unui bloc din apropiere

Clipe de groază pentru doi români din diaspora veniţi în vacanţă. Au ieșit la o terasă să se relaxeze, dar totul a devenit un coșmar atunci când în preajma lor a venit un câine periculos.

caine periculos atac oameni terasa
Doi români și animalul lor de companie au fost atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele ar fi sărit pe geamul unui bloc aflat în apropiere
de Daciana Cordoş    |    25 Oct 2023   •   16:27

Doi români stabiliți în străinătate, o femeie și un bărbat, au fost mușcați de un câine, pe o terasă din Arad. Polițiștii au stabilit că metisul de Amstaff ar fi forțat geamul imobilului proprietarului și ar fi căzut de pe pervaz, în stradă, de unde a ajuns pe terasa localului.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, marți, despre un incident în care au fost implicați doi câini, produs pe o terasă din oraș. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un metis de Amstaff ar fi mușcat un câine din rasa Husky, iar în încercarea de a despărți cei doi câini, două persoane, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 25 de ani, cetățeni români cu domiciliul în străinătate, proprietari ai câinelui Husky, ar fi fost mușcate de metisul de Amstaff. 

Citește și: Al doilea cutremur astăzi, 25 octombrie, în România. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

În urma evaluării acestuia, de către reprezentanții Asociației Chinologice Române - filiala Arad, s-a stabilit că este vorba despre un exemplar din categoria a II-a de câini periculoși, în vârstă de aproximativ 15 ani, deținut de o femeie de 64 de ani, din Arad.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin. Până la finalizarea cercetărilor, câinele metis de Amstaff a fost lăsat în custodia Adăpostului Public Arad.

×
Subiecte în articol: câine agresiv oameni răniți
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close