În ciuda prețurilor exorbitante, cel mai scump restaurant din România, situat în Cluj-Napoca, continuă să atragă un număr mare de clienți.
În acel restaurant, care își propune să ofere o experiență asemănătoare cu cea din Dubai, nu doar oamenii iau masa, ci și animalele de companie.
Doi proprietari și-au dus acolo câinele, un exemplar din rasa American Bully, care a avut parte de o porție de carne de vită cu foiță de aur, în valoare de 1.200 de lei.
Proprietarul restaurantului, șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a expus platoul său celebru cu "de toate", care costă 1.200 de lei.
Citește și: Supa de mici: Invenția gastronomică a unui patron de restaurant. Cât costă și cum se prepară
@the_brkc_family Well deserved CREEKSTONE RIBEYE in gold foil for the best champion, THOR❤️ @Transylvania Steak House #foryou #fyp #viral #thor ♬ original sound - BullyRoKennelClub
Platoul include carne de vită, cârnați și burgeri, iar politicianul clujean îl prezintă ca având un preț corect în raport cu ceea ce oferă. Însă lucrurile nu s-au oprit aici, iar restaurantul a introdus curând pe meniu un platou cu carne de vită de 6.000 de lei, acoperită cu foiță de aur.
Câinele adus în acest restaurant de lux a avut parte de o porție de carne "de cea mai bună calitate", după cum au descris-o reprezentanții restaurantului.
”Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club, citați de stiridecluj.ro.
”E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant.