Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă în Ilfov: Un cadavru carbonizat a fost găsit pe câmp în Domnești

Anchetă în Ilfov: Un cadavru carbonizat a fost găsit pe câmp în Domnești

Autoritățile din Ilfov au început o anchetă după ce un cadavru carbonizat a fost găsit pe câmp în apropierea localității Domnești.

cadavru carbonizat gasit in domnesti
Anchetă în Ilfov: Un cadavru carbonizat a fost găsit pe câmp în Domnești Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Cojoianu    |    Denisa Dicu    |    19 Dec 2022   •   18:37

„La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii orașului Bragadiru, pentru cercetări.

De asemenea, la fața locului se deplasează criminaliști si polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite Poliția Ilfov.

La fața locului sunt prezenți în acest moment polițiștii criminaliștii, un procuror care se va ocupa de acest caz, dar și cei de la serviciul de medicină legală care urmează să ridice trupul neînsuflețit al bărbatului și îl vor transporta către sediul serviciului de medicină legală, acolo unde va avea loc autopsia cadavrului.

Autoritățiile au transmis că victima este un bărbat care păzea una dintre clădirile aflate în construcția în apropierea localității Domnești.

Bărbatul a fost descoperit astăzi în câmpul din apropierea localității Domnești, de un alt bărbat care a alertat autoritățile spunându-le că au descoperit cadavrul unei persoane arse.

Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă barbatul s-a sinucis sau a fost victima unei crime.

Cercetările în acest caz șocant sunt continuate de serviciul de investigații criminale, dar și de parchetul de pe lângă tribunalul Ilfov. 

×
Subiecte în articol: Domnesti Ilfov
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close