Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați sunt grav răniți, după ce s-a rupt cablul telescaunului din Parâng și au căzut de la înălțime

Doi bărbați sunt grav răniți, după ce s-a rupt cablul telescaunului din Parâng și au căzut de la înălțime

telescaun parang antena 3 cnn
Accidentul s-a produs între primii doi piloni ai instalației de transport pe cablu. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabriela Mladin    |    05 Iul 2024   •   14:05

Doi bărbați au fost răniți grav, vineri, după ce un cablu al telescaunului din Parâng s-a rupt și aceștia au căzut de la înălțime.

Accidentul s-a produs între primii doi piloni ai instalației de transport pe cablu.

Este vorba despre doi muncitori care făceau lucrări de mentenanţă la telescaun, iar în timp ce se deplasau cu acesta, s-a rupt cablul de tractare şi cei doi bărbaţi au căzut de la o înălţime de circa opt metri.

„Din primele verificări, se pare că cei doi bărbaţi efectuau lucrări de mentenanţă la telescaunul Parâng, aflându-se în deplasare cu telescaunul, moment in care s-a rupt cablul de tractare, aceştia căzând pe sol, de la o înălţime de aproximativ 7-8 metri", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„Doi bărbați au fost răniți grav în urma căderii de la înălțime din telescaunul din Parâng. 

Accidentul, care a avut loc cu puțin timp înainte de ora 12:00, s-a produs între primii 2 piloni ai instalației de transport pe cablu. 

La sosirea salvatorilor, cele două persoane erau conștiente, dar prezentau multiple traumatisme”, a transmis și ISU Hunedoara.

Echipajele medicale ale SMURD și S.A.J. le-au acordat primul ajutor calificat.

O primă victimă se află în drum spre UPU Petroșani, iar cea de-a doua se află încă la locul accidentului și i se acordă asistență medicală.

La intervenție au participat și salvamontiștii din Parâng.

×
Subiecte în articol: telescaun Parâng Petrosani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close