Antena 3 CNN Actualitate Locale Ca să nu afle soțul că îl înșală, o tânără din Orăștie i-a mințit pe polițiști că a fost sechestrată și violată

Ca să nu afle soțul că îl înșală, o tânără din Orăștie i-a mințit pe polițiști că a fost sechestrată și violată

GettyImages-1337109360 (1)
O tânără de 25 de ani din Orăștie este cercetată după ce a încercat să păcălească Poliția că a fost agresată de un necunoscut. Foto: Getty Images
de I.C.    |    02 Oct 2024   •   18:13

O tânără de 25 de ani din Orăștie este cercetată după ce a încercat să păcălească Poliția că a fost agresată de un necunoscut. În realitate, femeia doar încerca să ascundă de soțul său faptul că îl înșela.

Femeia le-a mărturisit polițiștilor că ar fi fost sechestrată de un bărbat necunoscut, aflat într-o mașină cu geamuri fumurii, în apropierea comunei Turdaș.

Aceasta a susținut că bărbatul aflat la volanul autoturismului ar fi tras-o de păr și ar fi lovit-o, acoperindu-i gura și nasul cu o batistă îmbibată cu o substanță din cauza căreia și-a pierdut cunoștința, ulterior fiind abuzată sexual și tâlhărită de banii pe care-i deținea.

În primă fază, oamenii legii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertare în mod ilegal, viol și furt calificat. Însă, în urma investigațiilor, au stabilit că tânăra nu a pățit nimic, sesizând Poliția cu scopul de a ascunde relația extraconjugală pe care o avea.

×
Subiecte în articol: Orastie viol minciuna politisti
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close