Antena 3 CNN Actualitate Locale Bunica Raisei povestește ce s-a întamplat înainte ca fetița să dispară din fața casei: "De aici nu a mai ieșit"

Bunica Raisei povestește ce s-a întamplat înainte ca fetița să dispară din fața casei: "De aici nu a mai ieșit"

Bunica Raisei a povestit, la Antena 3 CNN, ce s-a întamplat în ziua în care fetița de doi ani a dispărut din fața casei. Copila a fost găsită moartă, a doua zi, pe câmpul din apropierea locuinței.

bunica raisa fetita omorata dolj
Bunica Raisei povestește ce s-a întamplat în ziua în care fetița a dispărut din fața casei: "De aici nu a mai ieșit"
de Mia Lungu    |    29 Mai 2024   •   12:10

"La mine acasă a cerut fata pâine, de la mine. Eram în grădină, eu făceam pâinea în cuptor. I-am dat fetei o bucată de pâine și am adus-o în față la mine, aici cu soțul, cu fetele. M-am dus în grădină.", a povestit bunica Raisei. 

"Când am venit înapoi, am întrebat fata unde este Raisa, că a venit fata asta cu dulciuri din sat. Când la toți copiii a dat înghețată, fata mea nu era în curte. Când mi-a spus fata: "Mamă fata este la Crenguța".

Aici au venit împreună, cu aia mare, cu toți copiii. Când au ajuns, copiii ceilalți au venit acasă și fata a rămas aici. S-a întors de aici să ia pâine. Când a ajuns fata mea acasă, eu am venit din grădină și le-am întrebat unde era Raisa.

Eu când am luat seama, am venit să-mi iau fata. Nu mai era fata. De aici nu a mai ieșit.", a mai spus femeia, la Antena 3 CNN.

Raisa, fetița de 2 ani și 5 luni, dispărută de acasă, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită decedată, marți, la 12 ore de la dispariție.

Potrivit Poliției Dolj, din nefericire copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetație deasă.

În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Fetița a fost dată dispărută de un vecin, luni, la ora 12.30. Acesta le-a spus polițiștilor că fetița a plecat voluntar de la locuința părinților ei și nu a mai revenit.

×
Subiecte în articol: Raisa bunica marturie fetita disparut Dolj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultatele la Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a, au fost publicate
x close