Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbaţi au murit după ce au căzut într-un bazin de decantare la Fabrica de cașcaval de la Ibăneşti

Trei bărbaţi au murit după ce au căzut într-un bazin de decantare la Fabrica de cașcaval de la Ibăneşti

Trei bărbaţi au murit după ce au căzut într-un bazin de decantare la Fabrica de cașcaval de la Ibăneşti
de Alexandra Dima    |    23 Iun 2024   •   14:50

Trei bărbați au murit după ce au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești, județul Botoșani

UPDATE 19:30 Un al treilea bărbat care a căzut, duminică, în bazinul de decantare al unei fabrici de lactate din localitatea Ibăneşti a decedat, au confirmat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani pentru Agerpres.

Cea de-a treia victimă este administratorul societăţii, un bărbat de 57 de ani, care în primă etapă a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Pacientul de 57 ani de sex masculin a fost prezentat în UPU în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns cardiovascular şi respirator. Decesul a fost declarat la 16,30”, au transmis oficialii spitalului.

Ştirea iniţială. Potrivit ISU Botoșani, la caz au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD, dintre care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță SAJ.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au inițiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare. Doi au fost declaraţi decedaţi.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Iași, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

Un echipaj mixt Inspectoratului de Poliție Județean și Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră asigură măsurile de ordine și siguranță la fața locului.

Acţiunea este în dinamică. Revenim cu detalii.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Viktor Orban a ajuns la Kiev, în prima sa vizită oficială în Ucraina
x close