Antena 3 CNN Actualitate Locale Bistrița Năsăud: Minorul de 15 ani se afla la volan. Este cel care a provocat accidentul în care au murit patru persoane (VIDEO)

Bistrița Năsăud: Minorul de 15 ani se afla la volan. Este cel care a provocat accidentul în care au murit patru persoane (VIDEO)

o_1be0bdkme167khsa1egpjnnlbb8.jpg
Foto: arhiva Antena 1
18 Apr 2017   •   13:59

Patru tineri au murit într-un accident  produs în Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Tragedia a avut loc după ce șoferul în vârstă de numai 15 ani a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de iluminat. În autoturism se mai aflau încă doi tineri de 17 și respectiv 19 ani, dar și un alt bărbat în vârsă de 36 de ani.

Mai mult, minorul circula cu o viteză de peste 200 de kilometri la oră.

La fața locului s-au deplasat și echipajele de descarcerare. Cei patru tineri au fost grav răniți, iar toate eforturile paramedicilor de a-i readuce la viață au fost zadarnice.

„A fost o distracție și până la urmă a fost ultimul drum pe care el a mers. Groaznică tragedie. Nu ne putem reveni. A trecut exact un an de când tatăl lui a murit și a fost o tragedie enormă pentru noi.  Exact după un an să plece și cel mai mic copil al lui”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro mătușa băiatului de 15 ani.


Polițiștii fac cercetări la fața locului și rmează să stabilească cauzele în care s-a produs evenimentul rutier.

Accident cumplit în Bistrița Năsăud

 

×
Subiecte în articol: accident
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close