Antena 3 CNN Actualitate Locale Bilanţul accidentului de pe E85 a crescut la patru morţi. Încă două victime au murit la spital

Bilanţul accidentului de pe E85 a crescut la patru morţi. Încă două victime au murit la spital

accident.jpg
Foto: Pixabay.com
08 Iun 2016   •   08:53
Cele 2 persoane rănite grav în accidentul de pe drumul european E85 au decedat, miercuri, la spitalul din Roman, înainte de a fi operate de către medici. Astfel, bilanţul tragediei din localitatea Traian a crescut la patru morţi şi doi răniţi.

Două dintre persoanele decedate sunt de naţionalitate ucraineană, iar două sunt din Grecia.

Un accident s-a produs, marţi, în localitatea Traian, pe drumul european E85. Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a efectuat depăşirea unui TIR şi l-a acroşat cu partea dreapta. Din impact, autoturismul a ajuns pe contrasens şi a fost izbit de o maşină de transport valori.

În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din dreapta din autoturism, un bărbat şi o femeie de naţionalitate ucraineană, au decedat pe loc. Pasagerii din spate, un bărbat şi o femeie de naţionalitate greacă, au fost grav răniţi. În urma impactului, femeia a fost aruncată din maşină pe carosabil.

Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de echipajele de descarcerare ale ISU Neamţ. Din maşina de transport valori au fost răniţi uşor şoferul şi un pasager. Circulaţia în zonă a fost oprită mai bine de trei ore pe sensul pe care s-a produs accidentul.

Acesta este cel mai grav accident rutier care s-a produs, anul acesta, în judeţul Neamţ.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close