Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrân, jefuit de patru lei și un telefon Nokia, după ce a adormit pe o bancă, în Brașov. Omul a fost bătut cu bestialitate de hoți

Bătrân, jefuit de patru lei și un telefon Nokia, după ce a adormit pe o bancă, în Brașov. Omul a fost bătut cu bestialitate de hoți

Doi tineri au atacat cu bestialitate un bătrân de 69 de ani care a adormit pe o bancă, în Brașov. Hoții au furat patru lei și un telefon marca Nokia, cu butoane.

New Project (29)
Bătrân, jefuit de patru lei și un telefon Nokia, după ce a adormit pe o bancă în Brașov. Omul a fost bătut cu bestialitate de hoți Sursa foto: Gettyimages | Wavebreakmedia
de Ioana Mircea    |    09 Aug 2023   •   22:52

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a emis un comunicat de presă prin care a anunțat punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva a două persoane acuzate de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, conform prevederilor din articolul 233 – 234 alineatul (1) litera d) din Codul Penal. Incidentul în cauză a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august 2023 și a vizat un bărbat în vârstă de 69 de ani.

În acea noapte, se pare că victima a adormit pe o bancă în apropierea unui centru comercial de pe Șoseaua Cristianului. Doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 26 de ani, s-au îndreptat către bărbat și, profitând de starea sa de inconștiență, i-au furat un telefon Nokia cu tastatură și o sumă de patru lei.

Citește și: Un şofer din Braşov a rămas fără maşină în timp ce completa amiabila cu o femeie din Sovata

În momentul în care victima s-a trezit, tinerii l-au lovit cu bestialitate în zona capului și a corpului, cu scopul de a scăpa neobservați. Aceasta a dus la provocarea mai multor fracturi la nivelul capului, necesitând o perioadă de 30-35 de zile pentru recuperare și tratament medical intensiv.

În contextul cercetărilor desfășurate de Secția 2 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, judecătorul de drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă pentru cei doi inculpați, cu o durată de 30 de zile, în data de 9 august 2023, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Brașov jaf
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close