Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulţi bărbați beți s-au bătut cu bâtele la Ciolpani. Unul dintre ei a ajuns la spital

Mai mulţi bărbați beți s-au bătut cu bâtele la Ciolpani. Unul dintre ei a ajuns la spital

Mai multe persoane s-au bătut cu bâte pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool. Bătaia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Ciolpani.

bautura
Mai mulţi bărbați beți s-au bătut cu bâtele la Ciolpani Sursa foto: Pixabay.com/STVIOD
de Silvia Preda    |    15 Aug 2022   •   17:49

Polițiștii au prins și identificat mai multe persoane și au condus la Poliția Snagov şase dintre acestea, care ar fi participat efectiv la incident.

Din primele verificări a rezultat că cele şase persoane, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente.

Şase bărbaţi beţi s-au bătut cu bâtele. Unul a ajuns la spital

În altercație a fost rănit un bărbat de 40 de ani, care a fost transportat la un spital din București, cu ambulanța sosită la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, transmit poliţiştii.

Polițiștii din Snagov au dispus reținerea pentru 24 de ore față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 ani, iar luni au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de toți cei patru bărbați.

Cercetările continuă pentru încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bătaie Ciolpani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close