Antena 3 CNN Actualitate Locale "Sunăm la 112!". Un bărbat cățărat pe capota mașinii, în mers, amenința cu pistolul trecătorii, în Turnu Măgurele

"Sunăm la 112!". Un bărbat cățărat pe capota mașinii, în mers, amenința cu pistolul trecătorii, în Turnu Măgurele

Scene şocante au avut loc în Teleorman! Un bărbat a fost filmat în timp ce era cățărat pe capota unei mașini, în mers, și amenința cu pistolul trecătorii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2024   •   13:35

Doi jandarmi, aflaţi în timpul liber, soţ şi soţie, i-au observat, au sunat la 112, apoi au urmărit autoturismul.

"Sunăm la 112! Am o maşină în faţă cu nişte bărbaţi pe capotă şi au o armă, cred că este de jucărie sau o fi airsoft, şi o îndreaptă către alte persoane pe stradă", se aude pe înregistrare discuţia cu dispecerul 112.

Poliţiştii i-au prins la scurt timp şi au anunţat că indivizii vor fi pedepsiţi conform legii.

Cum au fost sancţionaţi cei doi bărbaţi

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, referitoare la doi bărbați aflați pe plafonul unui autoturism, în mers, la Turnu Măgurele, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 28 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraș având un bărbat pe plafon.

În scurt timp, polițistii au reușit să identifice și să scoată din trafic autoturismul, fiind identificați cei doi bărbați, ocupanți ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional potrivit OUG 195/2002 pentru că au pus în pericol siguranța participanților la trafic, inclusiv a lor, și Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin strigăte și larmă și amenințări cu acte de violență, valoarea sancțiunilor fiind de 5.500 de lei", transmite IPJ Teleorman.

×
Subiecte în articol: pistol amenintare masina Turnu Măgurele
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close