Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbați arestați pentru profanare de morminte în Vâlcea. Au deschis un cavou și au furat bijuterii și bani

Bărbați arestați pentru profanare de morminte în Vâlcea. Au deschis un cavou și au furat bijuterii și bani

cimitir in sibiu
La doar şase zile după ce a fost condusă pe ultimul drum, mormântul unei tinere, subofiţer sanitar la Spitalul Militar din Sibiu, a fost profanat. FOTO: Captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    14 Aug 2024   •   08:01

La doar şase zile după ce a fost condusă pe ultimul drum, mormântul unei tinere, subofiţer sanitar la Spitalul Militar din Sibiu, a fost profanat. Doi bărbaţi din Vâlcea au furat din mormânt mai multe bijuterii, o sumă considerabilă de bani, precum şi telefonul femeii. După ce au fost prinşi, hoţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Maria era subofițer sanitar la Spitalul Clinic Militar din Sibiu. La doar 31 de ani, ea a murit în urma unei lungi suferinţe după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

La doar şase zile după ce a fost condusă pe ultimul drum, doi bărbaţi i-au profanat mormântul şi au furat mai multe bijuterii şi o sumă mare de bani din interior.

Mătuşa decedatei: "Când am fost să facem parastas am găsit dată placa la o parte, florile mutate, totul un dezastru acolo unde am fost".   

Tatăl decedatei: "m văzut lumânările risipite, coroanele, gălețile cu flori duse pe alt mormânt. Fata avea cercei de aur, inel, ceas, telefonul, i-am băgat acolo bani."

Potrivit familiei tinerei, unul dintre cei doi bărbaţi este recidivist, iar celălalt avea probleme psihice.

După ce au fost prinşi, hoţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: profanare morminte Sibiu Politie
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close