Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Sovata a fost atacat de urs și a fost transportat de urgență la spital

Un bărbat din Sovata a fost atacat de urs și a fost transportat de urgență la spital

Un bărbat de 36 de ani din Sovata a fost atacat de un urs și a fost transportat de urgență la spital cu multiple răni.

barbat atacat urs transportat spital
Un bărbat din Sovata a fost atacat de urs și a fost transportat de urgență la spital Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Axinia    |    11 Apr 2023   •   13:34

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost atacat astăzi de un urs pe raza localității Sovata, județul Mureș.  Animalul sălbatic l-a atacat pe bărbat, provocându-i mai multe răni ce au necesitat îngrijire medicală. 

Potrivit ISU Mureș, un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Sovata a fost solicitat să intervină marți, în jurul orei 11.00, pe raza localității Sovata, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care a fost atacată de un urs, notează Mediafax.

Victima, un bărbat de 36 de ani, a suferit multiple leziuni, în special la piciorul stâng. Bărbatul a fost transportat în stare stabilă la UPU Târgu Mureș. 

Potrivit IPJ Mureș, din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost mușcat de un urs în zona unei stâne aflate pe strada Căpeți, din Sovata.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Doi urși care dădeau târcoale grădinii zoologice din Târgu Mureș au fost prinși: "Au fost relocați într-un loc sigur pentru toată lumea"

×
Subiecte în articol: atacat de urs internat in spital Sovata
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close