Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bihor a fost găsit mort în Crișul Repede după ce și-a agresat iubita și a fugit de poliție

Un tânăr din Bihor a fost găsit mort în Crișul Repede după ce și-a agresat iubita și a fugit de poliție

Un tânăr din Bihor și-a agresat partenera, a fugit de Poliție, a provocat un accident cu patru mașini, iar apoi s-a aruncat în Crişul Repede, unde a fost găsit fără suflare de autorități.

New Project (32)
de Alexandra Cojoianu    |    Georgiana Botez    |    23 Dec 2022   •   17:20

Salvatorii l-au găsit pe bărbat folosind două drone, coordonate de doi medici, după mai bine de trei ore de căutări în care autoritățile au folosit două bărci şi accesoriile specifice din dotare.

Mai multe echipaje de pompieri, cu barcă de salvare și scafandri, au început căutările imediat. 

Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. 

Cazul este anchetat în continuare de poliție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, care şi-a agresat partenera în fața blocului în care locuiau, a provocat un accident rutier cu patru maşini intrând pe contrasens, după ce a fugit de poliție.

De asemenea, acesta a refuzat să se oprească la semnalele date de autorități.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Alina Fărcuţa, a precizat că IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, vineri, la ora 13.11, de un trecător care a văzut pe strada Iza din municipiul Oradea cum un bărbat tocmai a agresat o femeie.

Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat-o pe femeia care fusese agresată. 

”Vineri, 23 decembrie a.c., la ora 13.11. IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de un trecător, că pe strada Iza din municipiul Oradea, un bărbat tocmai a agresat o femeie. Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat-o pe femeia care fusese agresată.

La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme.
În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod și a intrat în apele râului Crișul Repede,  unde se află și în prezent.

La fața locului sunt prezente echipaje de poliție și pompieri care desfășoară activități specifice pentru soluționarea situației și luarea măsurilor legale în cauză”, au declarat reprezentanții IPJ Bihor pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Bihor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close