Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoşani şi-a dat mama dispărută la 112, iar poliţiştii au găsit-o înmormântată în cimitir

Un bărbat din Botoşani şi-a dat mama dispărută la 112, iar poliţiştii au găsit-o înmormântată în cimitir

Un bărbat din Botoşani şi-a dat mama dispărută la 112, iar poliţiştii au descoperit că femeia murise în urmă cu câteva zile şi fusese înmormântată într-un cimitir din oraş.

o_1fa36ll081qv416ml1dm0i8l5e7b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2021   •   17:32

Bărbatul din Botoşani a sunat la numărul unic de urgenţă 112, miercuri, pe 7 iulie 2021, şi a anunţat că mama sa, în vârstă de 81 de ani, a dispărut de acasă cu o zi înainte.

Mai mult decât atât, bărbatul le-a explicat poliţiştilor că ştie sigur că mama sa a plecat în mod voluntar de acasă, marţi, 6 iulie, dar nu s-a mai întors.

Dispariţia femeii în vârstă de 81 de ani a făcut obiectul unei anchete deschise de poliţiştii din Botoşani.

Astfel, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au demarat activități operative specifice în cazul dispariției de persoane, semnalmentele persoanei reclamate ca dispărută fiind comunicate inclusiv mass-media.

"În urma tuturor investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, femeia este decedată din data de 30 iunie 2021 și respectiv înhumată, neexistând prin urmare niciun temei pentru sesizarea dispariției acesteia", a declarat Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt ăn cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, care a adăugat că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului femeii.

În acest context, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru alertarea nejustificată a poliției, în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, notează monitorulbt.ro.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close