Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a aruncat de pe podul din Agigea, în canalul Dunăre-Marea Neagră, după ce a provocat un accident

Un bărbat s-a aruncat de pe podul din Agigea, în canalul Dunăre-Marea Neagră, după ce a provocat un accident

Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră, după ce a provocat un accident. Șoferul vinovat este din Neamț și era dat dispărut de soția sa. Poliția a deschis o anchetă.

de Alexandra Ghețea    |    14 Mai 2024   •   13:11

Totul s-a întâmplat marți dimineață. Bărbatul în vârstă de 37 de ani circula pe podul Agigea, când, într-un moment de neatenție, acesta a provocat un accident.

La scurt timp după producerea impactului, șoferul vinovat a coborât din mașină, apoi s-a aruncat de pe pod direct în apele canalului Dunăre-Marea Neagră.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, pompierii și medicii SMURD au intervenit la fața locului și au descoperit corpul bărbatului în canalul navigabil.

Bărbatul, şofer de TIR, fusese dat dispărut de soţie pe 1 mai, după ce acesta nu a mai revenit acasă.

”Corpul unui bărbat de 37 de ani a fost identificat și recuperat, marți, din canalul navigabil Dunăre - Marea Neagră. Se pare că bărbatul s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică au fost sesizați marți dimineața cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră.

Polițiștii au constatat veridicitatea celor sesizate.

Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD.

Cercetările la fața locului sunt în curs de desfășurare.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Pod Agigea accident barbat sinucis Neamţ
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close