Antena 3 CNN Actualitate Locale Bannere şi afişe electorale vandalizate pe stradă, la Drobeta-Turnu Severin: ”Este prima dată când se întâmplă un incident de așa manieră”

Bannere şi afişe electorale vandalizate pe stradă, la Drobeta-Turnu Severin: ”Este prima dată când se întâmplă un incident de așa manieră”

Şapte zile ne mai despart de începerea campaniei electorale pentru locale şi europarlamentare, dar în teritoriu situaţia pare că degenerează. Mai multe bannere şi afişe electorale au fost vandalizate miercuri seară, în Drobeta-Turnu Severin.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   10:02

Afișele electorale care aparțineau Partidului Național Liberal și Alianței Dreapta Unită au fost rupte. Actul de vandalism s-a petrecut în toiul nopții.

”E un lucru urât și sunt roadele societății de 30 de ani”, spune un localnic.

”Urât din partea lor. Poate au ură pe ei, treaba lor, dar asta faci după ce a muncit cineva?”, spune un alt localnic.

Distrugerile au fost văzute de polițiști, la scurt timp după vandalizare.

”Polițiștii din cadrul biroului ordine publică al Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin au observat că un cort confecționat din schelet metalic și prelată de plastic, precum și un panou electoral ar fi fost distruse. În urma activităților desfășurate de polițiști, în scurt timp au fost identificate două persoane bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 35 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin”, a declarat Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Reprezentanții celor două formațiuni politice acuză adversarii politici de producere a acestei distrugeri.

”E o acțiune, după părerea mea, comandată de Partidul Social Democrat din Turnu Severin, acolo unde primarul văd că a început să fie foarte agitat, primarul Marius Creciu. Este prima dată când se întâmplă în Turnu Severin un incident de așa manieră să fie distrusă complet”, a declarat Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

”Probabil aici se rezumă grija pe care o poartă tinerii de la Turnu Severin, Așa cum spuneam și o să spun în continuare, asta este implicarea acestui stat devenit în Severin și județul Mehedinți”, a mărturisit Constantin Gherghe, reprezentant Alianța Dreapta Unită Mehedinți.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere și urmează să fie stabilită valoarea prejudiciului.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close