Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de zece ani a dispărut în apele râului Siret, la Liteni. Pompierii îl caută cu două bărci pneumatice

Un băiat de zece ani a dispărut în apele râului Siret, la Liteni. Pompierii îl caută cu două bărci pneumatice

pompieri isu suceava
Detașament de Pompieri Fălticeni și Suceava care cauta baiatul de 10 ani disparut în râul Siret. Sursă foto: ISU Suceava
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   22:01

ISU Suceava anunță că este în căutarea unui băiețel, în vârstă de 10 ani, care a dispărut în râul Siret, din orașul Liteni. Pompierii îl caută cu două bărci pneumatice, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la ora redactării acestui articol, băiatul nu a fost găsit.

"Din păcate, nu sunt foarte multe informații despre zona unde se presupune că ar fi dispărut sub apă, ci doar locul de pe mal unde au fost găsite hainele copilului.

Căutările pompierilor militari vor continua până la lăsarea întunericului, după care, din motive de siguranță, vor fi oprite.

Ele vor fi reluate în cursul dimineții de mâine, în cazul în care băiatul nu va fi găsit până la finalizarea misiunii aflate în derulare", transmite ISU Suceava. 

ISU reamintește câteva reguli ce trebuie respectate la scăldat, printre care alegerea de locuri special amenajate, înotul cu alte persoane în apropiere, supravegherea copiilor, etc.

×
Subiecte în articol: copil disparut Râul Siret
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close