Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova

Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova

Adolescentul se juca de-a v-ați ascunselea cu câțiva colegi

ambulanta salvare
Un băiat de 15 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova
de Mia Lungu    |    11 Iun 2024   •   19:22

Un băiat de 14 ani din Botoșani a murit, marți, după ce s-a electrocutat în camera tehnică de la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ) din cadrul ​Complexului Sportiv Național Orșova.

Potrivit primelor informații, obținute de echipa Antena 3 CNN, tragedia s-a petrecut în timp ce adolescentul se juca de-a v-ați ascunselea. Acesta s-a ascuns în camera tehnică și s-a electrocutat după ce a atins panoul electric.

Colegii săi l-au căutat după ce au văzut că acesta nu se mai întoarce.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că, la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor, de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

×
Subiecte în articol: baiat a murit electrocutat Orsova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close