Antena 3 CNN Actualitate Locale Avocat acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită într-un hotel în Iași. Țipetele s-au auzit până la recepție, angajații au sunat la 112

Avocat acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită într-un hotel în Iași. Țipetele s-au auzit până la recepție, angajații au sunat la 112

masina de politie
Avocat acuzat că și-a bătut crunt fosta iubită într-un hotel în Iași. FOTO: Hepta
de Loredana Chimoiu    |    20 Sep 2024   •   14:54

Un avocat este acuzat că şi-a bătut cu bestialitate fosta iubită într-o cameră de hotel din Iași, după ce tânăra a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.  

Cei doi și-au dat întâlnire marți, 17 septembrie, în jurul orei 22.00, într-un hotel din Iași.

Avocatul ieșean și fosta iubită au avut o relație amoroasă în urmă cu mulți ani și au păstrat legătura în toată această perioadă. Se pare că el ar fi interpretat greșit întreaga situație și a cerut să întrețină din nou relații sexuale cu el. Femeia de 34 de ani susține că a refuzat și că el ar fi încercat să o abuzeze sexual și apoi să o bată. 

Angajații de la recepție au auzit țipetele din cameră și au sunat la 112.  La fața locului au venit polițiștii.

Femeia este internată la Spitalul Clinic de Urgență din Iași. Avocatul a fost dus pentru audieri, însă, pentru că avea un comportament agresiv și nefiresc, a fost transportat de către polițiști la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași.

Polițiștii au demarat cercetările și vor să stabilească exact ce s-a întâmplat în camera de hotel.

Avocatul a mai fost acuzat de tentativă de omor în urmă cu câțiva ani, după ce a fost implicat într-un scandal cu un vecin pentru un loc de parcare.

 

×
Subiecte în articol: agresiune Iași hotel avocat femeie agresata
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close