Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul din România în care circulă autobuzul lui Moș Crăciun. Copiii călătoresc gratuit

Orașul din România în care circulă autobuzul lui Moș Crăciun. Copiii călătoresc gratuit

Copiii au reușit să se întâlnească ieri seară cu Moș Crăciun, chiar în autobuzul lui. Autovehiculul este decorat cu globuri și luminițe și va circula până pe 2 ianuarie.

autobuz mos craciun
Sursa foto: brasov.net
de Ioana Mircea    |    07 Dec 2022   •   20:23

Moș Crăciun a decis să își lase sania în Laponia și a venit cu autobuzul la Brașov. Prima cursă a avut loc seara trecută atunci când zeci de copii au avut ocazia să îl întâlnească pe bătrânelul simpatic. Moșul a păstrat tradiția și le-a oferit daruri celor mici.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autobuzul a fost decorat în stilul sărbătorilor de iarnă. În interior, plafonul a fost împodobit cu cetină de brad, luminițe și sute de globuri colorate. La exterior este acoperit cu o instalație luminoasă care acoperă geamurile. 

Accesul va fi gratuit pentru copii și însoțitorii acestora, iar cei mici vor mai primi cadouri de la Moș Crăciun pe 24 decembrie. Până pe data de 2 ianuarie autobuzul magic va pleca în fiecare zi, la orele 17.00, din capătul de linie Roman, pe un traseu ce măsoară 35 de kilometri și care va fi parcurs în circa 150 de minute.

„Este de la RATBV, dar nu se referă doar la transport și mobilitate, ci exprimă bucuria sărbătorilor de iarnă, veselia vacanței ce va veni curând și, nu în ultimul rând, dorința de a dărui ceva frumos: este Autobuzul lui Moș Crăciun!

Pe 6 și pe 24 decembrie, Moșul va împărți copiiilor ce vor urca în autobuzul special punguțe cu dulciuri.

Pentru a fi cât mai ușor de identificat, Autobuzul lui Moș Crăciun este decorat specific pe interior și exterior, iar din difuzoare se aud colinde și cântece de iarnă. Atmosfera de Crăciun este completată de luminițele ce împodobesc întregul autobuz, precum și de scenele din povești prezentate pe geamuri”, au declarat reprezentanții RATBV SA, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Brașov Mos Craciun
Cele mai noi știri
Parteneri
x close