Antena 3 CNN Actualitate Locale Au intrat în bucătăria unei firme de catering din Timișoara și au fost cât pe-aci să leșine. "Așa ceva nu am mai pomenit în viața mea"

Au intrat în bucătăria unei firme de catering din Timișoara și au fost cât pe-aci să leșine. "Așa ceva nu am mai pomenit în viața mea"

<1 minut de citit Publicat la 12:45 27 Mar 2019 Modificat la 12:45 27 Mar 2019
o_1d6vbvft699m1n2t1ap8ks3c668.jpg

Dupa ce imagini de groaza filmate in bucataria unei firme de catering, care asigura mancarea pentru un spital si gradinite din Timisoara, au revoltat opinia publica, acum inspectorii OPC vin cu noi detalii socante, scrie OpiniaTimișoarei.

„Exista o autorizatie valabila si documente in termen de valabilitate, in rest toate conditiile si normele erau incalcate. Ouale nu erau dezinfectate si erau introduse cu tot cu cofrag, nu se cunostea valabilitatea materiilor prime. Cei care lucrau acolo nu aveau echipamente de protectie. Vesela, pe langa ca era deteriorata, nu se dezinfecta. Toate duc la o situatie inacceptabila. Se distribuia mancare zilnic catre spital, gradinite si hotel de 4 stele. Era obligatoriu ca unitatea sa beneficieze de apa calda. In aceasta unitate explicatia angajatilor a fost ca nu pot folosi apa calda pentru ca deasupra locuieste patronul si debitul va scadea, astfel ca risca amenda mare. Lucru nemaiintalnit de mine„, a spus Sorin Susanu, comisar sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Timis.

 

 

×
x close