Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac șocant pe litoral: O femeie a fost înjunghiată într-o patiserie din Constanța

Atac șocant pe litoral: O femeie a fost înjunghiată într-o patiserie din Constanța

patiserie constanta atac
Patiserie din Constanța unde a avut loc atacul. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    07 Sep 2024   •   16:11

Atac şocant în Constanța. O femeia a fost înjunghiată într-o patiserie. Atacatorul a fost prins de poliţişti la scurt timp după atac.

Sâmbătă, în jurul orei 14:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din zona Cireșica, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie, cu un obiect tăietor - înțepător, ulterior părăsind locul faptei.

Femeia era angajată a patiseriei și ieșise afară să stea de vorbă cu bărbatul pe care se pare că îl cunoștea. Numai că lucrurile au degenerat între cei doi, iar la un moment dat individul a scos un cuțit cu care a înjunghiat-o pe femeie. De altfel, încă se vede sânge pe scările pe care femeia a încercat ulterior să fugă și în tot acest timp striga după ajutor.

A fost auzită de colegele care au sunat la 112, dar și de un tânăr care are o mică afacere în zonă și care a ieșit, iar până la sosirea polițiștilor la fața locului a reușit să îl prindă pe agresor. Ulterior, oamenii legii l-au imobilizat și în momentul de față el se află în custodia polițiștilor.

Arma pe care el a folosit-o a fost găsită de către oamenii legii și vor fi prelevate amprente de pe aceasta. În cauză a fost deschis și un dosar penal pentru tentativă de omor.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close