Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent de 17 ani a fost atacat cu maceta de către un băiat, într-un parc din Brăila | Victima a ajuns de urgență la spital

Un adolescent de 17 ani a fost atacat cu maceta de către un băiat, într-un parc din Brăila | Victima a ajuns de urgență la spital

Un adolescent de 17 ani a fost atacat cu maceta într-un parc din Brăila. Băiatul a fost dus de urgență la spital și supus unei intervenții chirurgicale. Agresorul a fost prins de polițiști și dus la audieri.

de Gabi Vlad    |    03 Mai 2024   •   11:00

Incidentul a avut loc joi seara, la intrarea în parcul Monument din municipiul Brăila. Tânărul, în vârstă de 17 ani, se afla la intrarea în parc, în apropierea unui restaurant. 

Un grup de alți tineri au trecut prin fața restaurantului, iar între aceștia și tânărul respectiv a avut loc un schimb de replici. 

La un moment dat, unul dintre tinerii din cadrul grupului, în vârstă de 15 ani, l-a lovit pe adolescentul de 17 ani, cu o macetă, în zona gâtului.

Martorii la eveniment au chemat de urgență o ambulanță, care a ajuns în scurt timp.

Victima a fost transportată la spital, cu răni în zona gâtului, în stare stabilă, ulterior fiind supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii au plecat pe urmele agresorului, iar în cele din urmă, acesta a fost identificat și dus la audieri.

Tânărul a fost sancționat și cu o amendă în valoare de 1.000 de lei. În cauză s-a deschis un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

 

 

×
Subiecte în articol: atac cu maceta Brăila tanar parc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close