Antena 3 CNN Actualitate Locale Apa caldă, oprită în Ploiești timp de o lună. Locuitorii protestează în centrul orașului

Apa caldă, oprită în Ploiești timp de o lună. Locuitorii protestează în centrul orașului

Este protest, la această oră, în centrul Ploieştiului! Rămaşi fără apă caldă, zeci de oameni s-au adunat în faţa sediului Consiliului Judeţean şi îşi strigă nemulţumirea.

protest ploiesti apa calda - 4 august 2022
Apa caldă, oprită în Ploiești timp de o lună. Locuitorii protestează în centrul orașului Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    04 Aug 2022   •   12:21

Nemulţumiţi de oprirea apei calde, ploieştenii plotestează în faţa sediului Consiliului Judeţean, instituţia care deţine CET Brazi şi care a girat contractul cu noua firmă de termoficare.

Firma Termoficare Prahova SA care în luna mai a acestui an a semnat contract pentru concesionarea serviciului de termoficare a sistat timp de o lună, de la 1 august, furnizarea apei calde, invocând necesitatea unor lucrări de renovare.

Decizie de sistare a furnizării apei calde în sistem centralizat în municipiul Ploieştcare afectează peste 130.000 de persoane, dar şi instituţii publice, inclusiv Spitalul de Pediatrie şi Spitalul de Obstetrică-Ginecologie.

Manifestarea este organizată de UAP Prahova şi a primit ieri autorizare.

Comisia municipală pentru avizarea întrunirilor publice a admis, în şedinţa derulată miercuri, cererea depusă de Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova pentru organizarea unui protest în centrul municipiului Ploieşti.

Mitingul are loc pe esplanada din faţa Palatului Administrativ.

 

×
Subiecte în articol: Ploiești apă caldă protest
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close